Ga naar hoofdinhoud

De Molenaar nr. 11 jaargang 125 2022

De Molenaar 11 heeft als thema voederveiligheid. In dit nummer onder andere een verhaal over hoe de diervoederveiligheid in Nederland en België wordt gewaarborgd en een artikel over het project veiligheid circulaire diervoeders. Verder in dit nummer een interview met Comité-voorzitter Jan Willem Baas en een interview met DVW-directeur Martin Vervoorn. Uit België een reportage over Nukamel en een verhaal over Avecom dat klaar is voor de productie van microbieel eiwit op grotere schaal.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback