Ga naar hoofdinhoud

De Molenaar nr. 12 jaargang 125 2022

In editie 12 van De Molenaar onder andere een artikel over Schothorst Feed Research. Zij hebben al hun kennis in één database gebundeld. Uit België een artikel over European Protein, zij boeken successen met fermentatie. Verder een verhaal over het Deense Enorm Factory. Als de nieuwe fabriek volgend jaar klaar is kan het bedrijf 100 ton larven per week produceren. Verder leest u onder andere artikelen over de nieuwe minor mengvoederproductie, het Feed Design Lab en een artikel over hoe de veehouderij een rol kan spelen in de reductie van broeikasgasemissies.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback