Ga naar hoofdinhoud

De Molenaar nr. 7 jaargang 125 2022

In editie 7 van De Molenaar blikken we uitgebreid vooruit op de vakbeurzen Victam en VIV die van 31 mei tot en met 2 juni plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht. Verder in dit nummer onder andere een terugblik op de algemene vergadering van BFA, reportages over het Vlaamse Trotec, Voergroep Zuid en het jubilerende Fransen Gerrits, een verslag van de Global Feed Safety Summit in Berlijn en een artikel over de nieuwe Van Aarsen hamermolens voor Danis in Izegem.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback