Edities

De Molenaar nr. 8 jaargang 124 2021

In deze editie

In het hart van deze Molenaar zit editie 2 van Petfood Magazine. Daarin onder andere een reportage over United Petfood, een verhaal over vacuümcoatingtechnologie en een artikel over het nieuwe voedingsadviesplatform Feedwise. In De Molenaar onder andere een interview met Nevedi-directeur Henk Flipsen. Hij geeft zijn visie op de kabinetsformatie en de toekomstige rol van de diervoedersector. Verder een artikel over paardensnoepjes en een reportage over de Amabox, geautomatiseerde handbijstort.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.