Edities

De Molenaar nr. 9 jaargang 124 2021

In deze editie

In editie 9 van De Molenaar onder andere een artikel over de jaarlijkse Fefac-conferentie, thema dit jaar was de toekomst van Europees voer. Uit België een interview met Ludo Segers, binnenkort neemt hij afscheid van Orffa en de sector. Verder een verslag van het CSR-symposium dat werd georganiseerd door Agrifirm, een verhaal over wormbestrijding via paardenvoeding en een artikel over de mogelijke terugkeer van verwerkte dierlijke eiwitten als diervoedergrondstof.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.