Edities

De Molenaar nr. 9 jaargang 125 2022

In deze editie

In De Molenaar 9 blikken we uitgebreid terug op de vakbeurzen Victam International en VIV Europe 2022. We verhalen niet alleen over de beurzen op zich zelf, maar blikken ook terug op diverse onderdelen van het congresprogramma zoals het IFTC-congres en de jaarlijkse vergadering van Fefac dat gelijktijdig met de beurzen plaatsvond. Naast al het ‘beursgeweld’ treft u verder in dit nummer onder andere een artikel over de veiligheid van veevoer, een verhaal over de risico’s van mycotoxinen en vanuit België een terugblik op de Agridagen.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.