Nieuws

Belgian Feed Association nieuwe naam Bemefa

BFA

De Belgische federatie Bemefa gaat voortaan verder onder de naam Belgian Feed Association. Dat werd bekendgemaakt tijdens de algemene jaarvergadering in Roeselare.

Het logo bestaat uit de drie letters BFA, de afkorting van de Engelse naam. “We hebben gekozen voor de naam Belgian Feed Association omdat dit beter vertelt wat we zijn: een federatie voor de gehele voerindustrie, die zich niet beperkt tot de voerproductie”, aldus Yvan Dejaegher, directeur-generaal van Bemefa.

Logo

In het logo komen daarnaast twee kleuren voor. Blauw boven, groen onder. “Groen staat voor duurzaam fundament. Een goede basis om op te bouwen.” Blauw verwijst voor Dejaegher naar de lucht, de ‘cloud’. “We zullen steeds meer informatie uitwisselen, kennis delen daarbij de vrije ruimte en daadwerkelijk de cloud gebruiken. Dat zie ik in het logo”, aldus Dejaegher.

Gekozen is voor een Engelstalige naam. “We zitten steeds meer in een internationaal speelveld. Daarbij past een naam die we ook buiten het eigen taalgebied kunnen gebruiken”, aldus Bemefa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.