Nieuws

Covid-19 protocol Nevedi vernieuwd

nevedi
Nevedi bereidt zich voor op het doorgang vinden van de voermaatregel.

Nevedi heeft een nieuwe versie van het Covid-19 protocol gepubliceerd. Na contact met de GGD zijn er onder andere aanpassingen gedaan over hoe om te gaan met de situatie wanneer iemand corona-positief is.

De actuele versie van het protocol is geplaatst op de Nevedi-website. In het nieuwe protocol zijn ook een aantal zaken op basis van wijzigingen op de Rijkoverheid en RIVM websites en input die Nevedi ontving. Het nieuwe protocol werd gepubliceerd voordat de jongste maatregelen van de overheid bekend werden gemaakt in de persconferentie van maandag 23 maart 19 uur.  

Actualiteit

Nevedi benadrukt dat het streeft naar een zo compleet en actueel mogelijk protocol. “Maar het blijft een richtlijn die naar eigen inzicht toegepast kan worden. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend”, aldus Nevedi.

Lees ook: Nevedi stelt Covid-19 protocol op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.