Nieuws

Fefac Congres in afgeslankte vorm online

Nadat het Fefac Congres en de Algemene Vergadering van BFA eerder al waren verplaatst van juni naar september, is vanwege de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus besloten beide evenementen online aan te bieden. Dat hebben Fefac en BFA bekend gemaakt.

Beide evenementen op respectievelijk donderdag 24 en vrijdag 25 september bestaan uit live sessies, afgewisseld met video’s en gemodereerde Q&A’s met het publiek. Tevens vinden er paneldiscussies plaats met vooraanstaande personen uit de sector, zo laat de organisatie weten. 

Programma

“Hoewel het congresprogramma is aangepast aan de omstandigheden, zijn de essentiële elementen rond de EU Green Deal en Duurzaamheid nog steeds niet te missen,” meldt de organisatie. Het aangepaste programma is terug te vinden op de website van Fefac en BFA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.