Nieuws

GMP+ maakt e-learning HACCP breder beschikbaar

GMP+ International, beheerder van ’s werelds grootste schema voor veilig diervoeder, maakt zijn e-learning over HACCP beschikbaar voor een breder publiek. De populaire module is nu verkrijgbaar in vijf talen en beschikbaar tegen een gereduceerd tarief bij grotere afname.

De module, onderdeel van de GMP+ Academy, was aanvankelijk alleen verkrijgbaar in het Engels, maar wordt nu ook in het Spaans, Duits, Pools en Nederlands beschikbaar.

Training

Het GMP+ Feed Safety Assurance (GMP+ FSA) schema draait om risicomanagement met betrekking tot voederveiligheid. Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) is een van de basisprincipes daarvan. In de online training van twintig minuten maken deelnemers kennis met de beginselen en implicaties van HACCP bij de productie van diervoeders. Participanten ontvangen een certificaat.

Praktijk

Sinds de lancering van de e-learning in mei is duidelijk geworden dat de training in een behoefte voorziet. “De training was helder en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding”, zegt deelnemer Rene Kleinjan van ED&F MAN Holding Limited. “De inhoud sluit goed aan bij de praktijk. Met name de business-cases aan het eind zijn waardevol, eens iets anders dan saaie multiple-choice vragen.”

Voederveiligheid

“Bij GMP+ International vinden wij het belangrijk om kennis over veilig diervoeder te delen, de e-learning speelt daarin een belangrijke rol”, vertelt Johan den Hartog, Managing Director van GMP+ International. “We verwachten dat met de bredere beschikbaarheid de deelname nog verder zal stijgen, vooral in regio’s waar de kennis over HACCP minder is.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.