Nieuws
Vitelia

Vitelia Voeders organiseert al sinds 2013 haar Masterclass ‘Boeren met Toekomst’. Deze kennissessies zijn exclusief voor jonge agrarische studenten en professionals in de leeftijdscategorie van 16-30 jaar.

Tijdens de masterclassbijeenkomsten is er aandacht voor de pluimveesector, varkens- en rundveehouderij.

Jubileum

In 2021 viert de agrarische coöperatie haar honderdjarig jubileum en is men dus extra gemotiveerd om deze bijeenkomsten ondanks de coronabeperkingen door te laten gaan op een veilige en moderne manier.

Op drie achtereenvolgende avonden wordt er een online college verzorgd met verschillende sectorpartners. Iedere avond komt een actueel thema binnen een specifieke diercategorie aan bod. Naast de digitale opzet is iedere bijeenkomst volledig interactief en kunnen de deelnemers meteen vragen stellen aan de gastspreker of de experts van Vitelia Voeders.

Via deze wijze is Vitelia ervan overtuigd dat ze in haar jubileumjaar opnieuw een hoogwaardige masterclass kan organiseren waarin het doel ‘kennisoverdracht’ en ‘talentbehoud’ voor de sector maximaal geborgd kan worden.

Lees ook: Nieuw beeldmerk voor jubilerend Vitelia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.