Nieuws

GMP+ Academy officieel gelanceerd

GMP+ Academy
GMP+ International en internationaal gerenommeerde opleidingsinstituten hebben onlangs de GMP+ Academy gelanceerd.

GMP+ International en internationaal gerenommeerde opleidingsinstituten hebben onlangs de GMP+ Academy gelanceerd. Het online GMP+ Academy platform verbindt diervoederprofessionals van over de hele wereld om vaardigheden en expertise op het gebied van voederveiligheid op te doen en te delen.

Volgens Johan den Hartog, Managing Director van GMP+ International, is kennis een cruciale basisvoorwaarde voor het succesvol implementeren van beheersystemen voor voederveiligheid, en voor het realiseren van voederveiligheid wereldwijd.

Kennisoverdracht

“Diervoederbedrijven hebben vaak moeite om kennisoverdracht binnen hun bedrijf te organiseren”, zegt Den Hartog. “De GMP+ Academy speelt dus in op de behoefte van de sector. Het stelt bedrijven in staat om top-of-the-line opleidingsmateriaal op het gebied van voederveiligheid te gebruiken, te ontwikkelen en te delen.”

“Door de krachten te bundelen besparen opleidingsinstituten en bedrijven geld en hebben ze toegang tot opleidingen van hogere kwaliteit, terwijl we ervoor zorgen dat bedrijven over de hele wereld hun opleidingen en beleid op dezelfde informatie baseren.”

Samenwerkingspartners

De Academy is een gezamenlijke inspanning van GMP+ International, Feed Design Lab, Ways Europe, Technik-Umwelt-Vertrieb BG (TBG), Schouten Advies, Sindirações – Sindicato das Indústrias de Alimentação Animal, AB Agri, De Heus, Nutreco en Agravis.

De GMP+ Academy is eigendom van een stichting zonder winstoogmerk en alle opbrengsten worden in het platform geïnvesteerd. Opleidingsinstituten die nog geen deel uitmaken van het platform, maar wel willen bijdragen, kunnen contact op te nemen met GMP+ International.

Lees ook: GMP+ maakt e-learning HACCP breder beschikbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.