Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking GIJS en Agridiscounter.nl

Foto: GIJS.

Voeradviesbedrijf GIJS is per 1 januari 2023 een samenwerking aangegaan met webshop Agridiscounter.nl. Volgens beide partijen kunnen geitenhouders nu nog beter worden bediend.

Producten die niet in het GIJS-assortiment zitten, kunnen nu ook door geitenhouders worden verkregen. Dit betreft producten met een toegevoegde waarde voor de opfok van de lammeren die worden geadviseerd volgens het Totaal Aanpak Lammeren-concept van GIJS.

Lammerenopfok

Agridiscounter werkt met concurrerende prijzen. Relaties van GIJS krijgen bovenop deze concurrerende prijzen een extra voordeel via de zogeheten Vriendenkorting. Geitenhouders zijn volgens het voeradviesbedrijf op deze manier verzekerd van de beste producten voor de lammerenopfok.

Achtergrond

Het is op veel geitenbedrijven een speerpunt om tijdens de lammerenopfok de puntjes op de i te zetten en zo de technische resultaten van de opfok en daarmee de resultaten bij de (toekomstige) melkgeiten te verbeteren.

Hiervoor heeft GIJS  2 jaar geleden een ‘Totaal Aanpak Lammeren’ opgezet. Een concept met deskundige adviezen, voedingsoplossingen en probleemvoorkomende of -oplossende producten met bewezen resultaten. Hierbij valt te denken aan ontsmettingsmiddelen, jodium, waterkwaliteit, GIJS granenproducten enzovoorts.

Lees ook: GIJS start praktijkonderzoek melkvee (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback