Ga naar hoofdinhoud

Duurzaamheid mengvoer meetbaar maken

Premium
Henk Flipsen: “De politiek heeft haast. Maar óók bij onze maximale inspanningen gaat deze transitie langer duren dan vijf jaar.”

In de troonrede nam koning Willem-Alexander het woord veevoer in de mond. Onder andere de veevoerfabrikanten zouden de boeren moeten helpen om stikstofdoelen te halen. Hiervoor is innovatief en vernieuwend werken noodzakelijk. “Het project Duurzaam Diervoer 2030 draagt hieraan bij. Dit monitorsysteem is ons antwoord op de miljoenennota”, aldus Nevedi-directeur Henk Flipsen.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback