Ga naar hoofdinhoud

Machinefabriek Van Aarsen wint Limburg Export Award

Van Aarsen International in Panheel heeft de Limburg Export Award 2009 gewonnen. De prijs werd voor de vierde keer uitgereikt. Aan de prijs is een geldbedrag van 10.000 euro verbonden en een sculptuur van de Roermondse kunstenaar Dick van Wijk.

De vakjury was vooral onder de indruk van de snelle, internationale expansie en de klantgerichtheid. ,,Van Aarsen is actief bij het vinden van nieuwe innovatieve oplossingen op het gebied van onder andere energiebeheer'', aldus de jury. "Klanten worden begeleid naar een oplossing die voor hen haalbaar is en toekomstperspectief biedt. Ook heeft Van Aarsen in samenwerking met de banken financieringsvoorstellen uitgewerkt, zodat er zelfs in deze moeilijke tijden interessante mogelijkheden ontstaan voor haar afnemers."

De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg en wordt provinciebreed gedragen door Syntens, Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg en Hogeschool Zuyd. Sponsoren van de Limburg Export Award zijn NV Industriebank LIOF, Kamer van Koophandel Limburg en de Provincie Limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback