Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe opleggers voor voer en voeding

Baks Logistiek heeft vijf nieuwe trucks met opleggers in gebruik genomen. Twee zijn bedoeld voor levensmiddelen, drie vervoeren vloeibare diervoeders. De combinaties bestaande uit een DAF-truck en G.Magyar oplegger zijn geleverd door Cosmo Techniek. De combinaties zullen door Baks Logistiek B.V ingezet gaan worden voor nationaal en internationaal tanktransport van voedingsmiddelen voor mens en dier.

Drie tankopleggers zijn speciaal gebouwd voor het transport van vloeibare diervoeders. Het eigen gewicht bedraagt 6.600 kilo. Deze opleggers zijn voorzien van een lobbenpomp van Vogelsang. Hiermee kunnen deze voertuigen zelfstandig laden en lossen, ongeacht de voorzieningen op de laad – of losplaats. Ook zeer visceuze vloeistoffen kunnen probleemloos geladen en gelost worden met behulp van de lobbenpomp. 

De andere twee opleggers, die een inhoud hebben van 34.000 liter, zijn er twee voor het vloeibaar levensmiddelentransport. Zij hebben een eigen gewicht van 6.800 kilo. Eén van de twee is uitgevoerd met drie laadcompartimenten. De andere is uitgevoerd als éénkamer tankwagen met slingerschotten. Bovendien is deze tankwagen voorzien van een Meller pomp, voor het lossen van (visceuze) levensmiddelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback