Ga naar hoofdinhoud

Anido 2010 dé vakbeurs voor de pet care markt

Anido is het Mekka voor dierenspeciaalzaken, tuincentra, winkels met een pet afdeling et cetera. De beurs trekt bezoekers uit de hele Benelux én Noord-Frankrijk. Om dit jaar nog meer ruimte te bieden aan exposanten, heeft Kortrijk XPO de locatie volledig vernieuwd. Deze nieuwe situatie is voor Anido een enorme verbetering. Het exposantenaanbod was nog nooit zo hoog en volledig. Er is een evenwichtig aanbod in de branches van verschillende dieren en ook de groothandels zijn er opnieuw allemaal bij. Voor bezoekers is dit de perfecte mix om optimaal aankopen te doen en nieuwe producten te leren kennen. De economische crisis is er wel, maar blijkbaar mogen de huisdieren daar niet onder lijden.

Ook in 2010 worden de meest innoverende producten beloond met een award en persbelangstelling. Er wordt een award uitgereikt in de categorie voeding en in de categorie accessoires en verzorgingsproducten. De winnende producten worden door de bezoekers verkozen op de eerste beursdag.
Net als bij voorgaande edities worden bezoekers van Anido helemaal in de watten gelegd. Er kunnen bestellingen geplaatst worden bij bedrijven die deelnemen aan de verwenactie 2010 waar Anidopunten tegenover staan. Deze punten kunnen ingeruild worden tegen prachtige prijzen. Vorige editie bleek de actie een enorm succes.
Meer informatie: www.anido.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback