Ga naar hoofdinhoud

Dibaq neemt Rodi petfood over

Grupo Dibaq (Dibaq) uit Spanje, een belangrijke producent van honden- en kattenvoeding en visvoer in Zuid- en Centraal-Europa neemt de Rodi Petfood Groep (Rodi) uit Nederland over.

Rodi produceert honden- en kattenvoeding, snacks en biscuits in Noordwest-Europa. Dibaq neemt een belang van 80 procent in Rodi, de overige aandelen blijven in handen van de oprichter van Rodi. Door de overname ontstaat een sterke combinatie van bedrijven met productie en distributie in geheel Europa en een compleet aanbod van huisdierenvoeding in alle kwaliteiten en prijzen.
Ronald Rutten van Rodi: "Samen versterken wij onze positie in de markt voor kwaliteitsproducten met een hoge leverings-betrouwbaarheid. Rodi kan profiteren van de 50 jaar lange ervaring die Dibaq heeft in de petfoodmarkt, zowel op het gebied van productietechnieken als in organisatieontwikkeling."

Dibaq is een multinationale onderneming gespecialiseerd in diervoeding met het hoofdkantoor in Fuentepelayo (Segovia) in Spanje. De groep heeft een omzet van meer dan € 200 miljoen in dier- en visvoeding en groeit sterk.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback