Ga naar hoofdinhoud

Eurodogshow in Belgie

Op zaterdag 14 en zondag 15 november 2009 vindt voor de 46ste keer de Eurodogshow plaats in Kortrijk XPO. Naast de vele rassenkeuringen en het showgedeelte voor de gepassioneerde hondenliefhebber, zijn er tal van attracties en belevenissen voor het grote publiek en vooral voor gezinnen met kinderen.

Het opzet van de manifestatie is dubbel. Enerzijds gericht naar een gepassioneerd publiek waarbij de eigenaars van 3000 rashonden zich inschrijven in de vele keuringen en shows.  Anderzijds wil de show ook een promotie zijn voor de hond en zijn plaats in het gezin. Zo kan het grote publiek op Eurodogshow meer dan 200 hondenrassen ontdekken en hen aan het werk zien in een breed aanbod van randevenementen.

Op Eurodogshow kan de bezoeker ook kennismaken de nieuwste hondensnufjes en -accessoires ontdekken. Op meer dan 70 commerciële standen verspreid over de verschillende hallen is ook aankoop mogelijk. Zo zijn er stands met voeding, hondenspeeltjes, kunst en zelfs exclusieve kledij. De volledige lijst van standhouders vindt u in bijlage terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback