Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directeur Ranzijn tuin & dier

Met ingang van 1 januari 2010 wordt Peter Paul Kleinbussink de nieuwe algemeen directeur van Ranzijn tuin & dier. Het bedrijf telt acht vestigingen met in totaal 450 werknemers en combineert een dierenspeciaalzaak met een groenassortiment van een tuincentrum.

Kleinbussink heeft een ruime ervaring in de detailandel. Hij komt in de plaats van de interim-directeuren Aad van der Lem en Peter Admiraal die Ranzijn tuin & dier beurtelings in 2009 leidden.
Ranzijn tuin & dier heeft vestigingen in Alkmaar, Aalsmeer, Bovenkarspel, Zaandam, Leiderdorp, Sneek en Spijk. Het bedrijf is binnen de branche uitgegroeid tot een toonaangevende partij. Tot de taken van de nieuwe directeur behoort onder meer het verder professionaliseren en uitbouwen van Ranzijn tuin & dier. De formule zal door Kleinbussink nóg steviger worden gepositioneerd.
Over zijn nieuwe functie zegt Kleinbussink: "Ik zie het als een mooie uitdaging om een toonaangevende formule als Ranzijn tuin & dier de komende tijd verder uit te bouwen en te professionaliseren. "

www.ranzijn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback