Ga naar hoofdinhoud

Royal Canin speelt in op gebruiksgemak

Royal Canin brengt een innovatieve verpakking voor het kattenvoer Indoor 27 op de markt. Het kartonnen pak, voorzien van een handige draaidop, werd geïntroduceerd op de Dibevo-Vakbeurs in Gorinchem (18 – 20 oktober).

Doel van het nieuwe verpakkingsconcept is gebruiksgemak. "Het milieuvriendelijke pak is makkelijk te openen, te bewaren en te gebruiken", aldus een vertegenwoordiger van Royal Canin. "Dankzij de nieuwe verpakking, kan het voer net zo goed in het keukenkastje worden geplaatst. Tussen de jam en hagelslag, geen probleem. Door de draaidop is het product goed afgesloten en geurt het niet. Bovendien vallen zakjes snel om. Een pak blijft staan."
De nieuwe verpakking wordt vanaf 28 oktober uitgeleverd.

Het kattenvoer Indoor 27 is bestemd voor binnenshuis levende katten. Het zorgt voor minder geurende ontlasting door een optimale darmflora te stimuleren en schadelijke en geurende stoffen te absorberen. Gematigd energieaanbod beperkt het risico van overgewicht, waarop meer kans bestaat bij een huiselijke levensstijl. De formule helpt de vorming van haarballen te voorkomen en het verwijderen van haren uit het spijsverteringskanaal te vergemakkelijken. Dit stelt de fabrikant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback