Nieuws

De mengvoerbedrijven Multifeed en Fransen Gerrits intensiveren hun samenwerking. Fransen Gerrits verwerft vanaf heden een aandeel in Multifeed. Daarmee wordt de samenwerking verder geïntensiveerd.

Op deze manier blijft de continuïteit van Multifeed gewaarborgd en verstevigt Multifeed haar positie in de markt.

Ruim 20 jaar geleden heeft Multifeed gekozen voor Fransen Gerrits als producent van het grootste deel van haar voeders. Hierdoor ontstond de mogelijkheid varkensklanten te laten profiteren van de praktische voerkennis binnen Multifeed én de gespecialiseerde varkensvoerfabrieken van Fransen Gerrits.

Weinig gevolgen

Klanten gaan hier in de praktijk volgens Peter Thoonen en Jack Peeters, oprichters van Multifeed, weinig van merken: “Een aanzienlijk deel van de voeders komt al uit de fabrieken van Fransen Gerrits en ook de samenwerking met andere productiebedrijven hoeft wat ons betreft niet te veranderen.”

Bijkomend voordeel voor de klanten van Multifeed is dat kennisuitwisseling op gebied van nutritie wordt uitgebreid.

Vervolgstap

Voor Fransen Gerrits is het intensiveren van de samenwerking een logische vervolgstap om de positie te verstevigen als ondernemende voerspecialist in de varkenshouderij. Door de intensivering van deze samenwerking komen volgens beide partijen de jarenlange ervaring, werkgebieden en expertise van beide mengvoerbedrijven nog beter tot hun recht.

Voerkennis

Volgens Huub Fransen van Fransen Gerrits neemt de vraag naar specialistische voerkennis toe. “Het voerspecialisme van Multifeed sluit perfect aan bij de wensen van de moderne varkenshouders en de werkwijze van Fransen Gerrits.”

Beide bedrijven zien in de samenwerking naar eigen zeggen een prachtige kans om met voer en advies, de prestaties van het individuele varkensbedrijf naar een nog hoger niveau te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.