Ga naar hoofdinhoud

Biokennisweek 2022 volledig online

Foto: Bionext

De Biobeurs 2022 wordt ook dit jaar definitief omgezet naar een volledig online event van 10 t/m 13 januari 2022: De Biokennisweek. 

Vanwege de onzekere situatie rondom corona heeft de organisatie besloten de Biobeurs en de veldbezoeken te laten vervallen en het online programma van de Biokennisweek uit te breiden.

Tijdens de Biokennisweek worden webinars via een online platform aangeboden. Met de online Biokennisweek verwacht de organisatie het succes van de 2021 editie ruim te kunnen overtreffen.

Online

Michaël Wilde, directeur van Bionext: “Het is ontzettend jammer dat wij dit besluit hebben moeten nemen. Maar het is mooi dat we net als dit jaar weer een prachtig en informatief online (studio)programma neer gaan zetten. Op deze manier laten we aan Nederland zien hoe wij er als optimistische, oplossingsgerichte en toekomstbestendige sector voor staan. We gaan er echt iets moois van maken!”.

Aanbod

De Biokennisweek biedt meer dan 100 webinars aan waarin diverse thema’s uit de biologische sector aan bod komen. De Biokennisweek is volgens de organisatie interessant voor spelers uit de biologische keten en een breed publiek dat geïnteresseerd is in problematiek rondom klimaatverandering, watervervuiling, natuur inclusieve landbouw, regelgeving, bedrijfsovername en biodiversiteitsverlies. Biologisch kan een belangrijke rol spelen bij de oplossing van deze problemen.

De webinars zijn live te volgen of kunnen op een later moment nog eens rustig worden bekeken.


Lees ook: Online BioKennisWeek vervangt Biobeurs 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback