Ga naar hoofdinhoud

Choline Chloride

Balchem Italië en Denkavit hebben een distributieovereenkomst getekend voor de verkoop van choline cloride in de Benelux. Met deze overeenkomst wordt de bestaande samenwerking, die al eerder tot stand kwam in Duitsland, verder versterkt. Bovendien verbreedt Denkavit Ingredients met de choline chloride haar productportfolio in de Benelux en verbetert Balchem Italië de toegang van haar product tot deze belangrijke markt.

Balchem Italië is onderdeel van Balchem Corporation's mondiale choline onderneming, welke internationaal een toonaangevende producent is van de belangrijkste choline derivaten. Het door Balchem geproduceerde materiaal, kenmerkt zich door uitstekende loopeigenschappen en een constante hoge kwaliteit.

Choline is een essentieel nutriënt voor de gezonde groei van dieren. Het is een belangrijke bouwsteen in celmembranen en functioneert daarnaast in verschillende biologische processen zoals de regulatie van het vetmetabolisme, synthese van acetylcholine en methyldonatie.

Denkavit Ingredients distribueert speciale grondstoffen en additieven voor diervoeders. Als agent of distributeur vertegenwoordigt zij vele topproducenten en levert een breed assortiment producten. Denkavit Ingredients maakt onderdeel uit van de Denkavit Groep. Met in totaal ongeveer 400 medewerkers produceert en levert Denkavit vanuit meerdere Europese vestigingen tevens kwaliteitsvoeders voor kalveren, biggen en andere jonge dieren.

Balchem Corporation bestaat primair uit drie onderdelen: ARC Specialty Products; Food Pharma and Nutrition; en Animal Nutrition and Health. Via ARC Specialty Products levert Balchem speciaal-verpakte chemicaliën voor gebruik in gezondheidsinstellingen en andere sectoren. Het onderdeel "Food, Pharma en Nutrition" biedt bedrijfseigen oplossingen als microcapsules, granulatie en agglomeratie voor een verscheidenheid aan applicaties in humane voeding en in de farmacie. De afdeling "Animal Nutrition and Health" fabriceert en levert o.a. choline voor de veterinaire markt en bepaalde derivaten voor industriële applicaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback