Ga naar hoofdinhoud

Duynie machines onder hamer bij Troostwijk

Bij veiliingplatform Troostwijk Auction gaan machines van Duynie Feed onder de hamer.

Bij veilingplatform Troostwijk Auctions gaan diverse machines van Duynie Feed onder de digitale hamer. De veiling is op dit moment open voor biedingen.

Duurzaam

Onder de hamer gaan onder andere een kamerfilterpers, bandfilterpers, pelletpers en een vacuümfilter. De machines zijn overbodig geworden in het productieproces van Duynie Feed. Via het online platform van Troostwijk Auctions hoopt het voerbedrijf deze apparatuur een tweede leven te geven. Een gedachte die volgens het veilinghuis past bij de filosofie van Duynie. “Het bedrijf staat voor duurzame producten die worden gemaakt met zo weinig mogelijk verspilling. Dat geldt dus ook voor de manier waarop ze met hun materieel omgaan.”

Duynie machines

Duynie laat verschillende machines voor de veevoerproductie veilen. Naast de kamerfilterpers, de bandfilterpers, pelletpers en het vacuümfilter, gaat het om een fluidbed, shredders, cutters, compressors, pompen en RVS silos. De machines vertegenwoordigen onder andere de merken: Flottweg, Ventilex, Urschel en Hosokawa.

Veiling

Belangstellenden kunnen tot 28 oktober 10.00 uur inschrijven op de kavels. Bezichtiging van de machines is mogelijk op 27 oktober tussen 9.00 en 12.00 uur op drie locaties. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Troostwijk Auctions.

Leestip: Duynie producten gecertificeerd voor Vlog-melk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback