Ga naar hoofdinhoud

ForFarmers beste voerleverancier in Business-top-100

ForFarmers is het meest toonaangevende mengvoerbedrijf. Dit blijkt uit de Boerderij Business Top 100. In de uiteindelijke rangschikking voor het meest toonaangevende agribusinessbedrijf in Nederland eindigde ForFarmers als vierde.

Waardering

ForFarmers ziet de eerste plaats bij de mengvoerleveranciers en de vierde plaats overall vooral als een waardering voor het gevoerde beleid. Vooral op het gebied van omzet, duurzaamheid en innovatie scoort ForFarmers sterk. In de Top 100 categorie ‘innovatie' behaalde ForFarmers een tweede plek. De omzet neemt jaarlijks fors toe, niet alleen als gevolg van overnames, maar ook door uitbreiding van haar marktaandeel. "ForFarmers groeit niet om groter te worden, maar vooral om beter te presteren. Om het beste product tegen een scherpe prijs aan klanten te kunnen aanbieden. Met daarbij volop aandacht voor duurzaam ondernemerschap", aldus de voerleverancier.

Switchgedragonderzoek

Dat klanten het gevoerde beleid waarderen blijkt uit het switchgedragonderzoek voor veehouders door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Agridirect. Hierbij komt naar voren dat ForFarmers een hoge klantentrouw heeft. "ForFarmers, een onderneming met Ambitie, voor ‘Boeren met Ambitie'."
Business Top 100
De Nederlandse agribusiness is van grote betekenis voor het inkomen van de boer en tuinder. Daarnaast neemt zij een belangrijke plaats in voor de Europese economie. Reden voor het vakblad ‘Boerderij', een uitgave van Reed Business, om jaarlijks een Boerderij Business Top 100 samen te stellen van toonaangevende bedrijven, die de Nederlandse agribusiness tot een succes maken. Toonaangevend is het bedrijf, wanneer ze goed scoort op de combinatie van zeven factoren, te weten: omzet, innovatie, groei, sectoroverschrijding, imago, handelsgebied en duurzaamheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback