Ga naar hoofdinhoud

Geen belemmeringen voor RMV Gorinchem

Foto: Easyfairs Nederland

De extra coronamaatregelen die zijn afgekondigd in de persconferentie van vrijdag 12 november hebben weinig gevolgen voor Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Evenementenhal Gorinchem. Dat meldt beursorganisator Easyfairs Nederland.

RMV Gorinchem zal zijn deuren openen zoals gepland op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 november. Aangezien Evenementenhal Gorinchem een doorstroomlocatie is, gelden er geen beperkingen voor bezoekersaantallen. Alleen de openingstijden zijn conform het overheidsbesluit veranderd naar 10.00 tot 18.00 uur.

Veiligheid

“Al vanaf eind augustus organiseren wij beurzen en treffen wij veiligheidsmaatregelen, zoals het coronatoegangsbewijs en ruimere gangpaden. Hierdoor zijn wij in staat om beurzen veilig te laten plaatsvinden, er hebben zich dan ook geen bijzonderheden voorgedaan. Dat de overheid nu ook zijn vertrouwen blijft uitspreken naar de beurzensector, doet ons enorm goed. Wij hebben laten zien dat we in staat zijn – zakelijke – evenementen veilig en verantwoord te organiseren”, zegt CEO Jeroen van Hooff van beursorganisatie Easyfairs Nederland.

Protocollen

Van Hooff: “Wij zijn ontzettend blij dat het besluit genomen is dat onze vakbeurzen, waaronder RMV Gorinchem, door kunnen gaan. Wat ons betreft de enige juiste beslissing, aangezien wij eind augustus al begonnen zijn met de organisatie van evenementen, waarbij de veiligheid van onze bezoekers, exposanten, toeleveranciers en eigen medewerkers altijd voorop staat. Hierin worden wij altijd gesteund door de overheid en de lokale veiligheidsregio. Zij zien dat onze protocollen zorgen voor een veilige omgeving op onze beurzen.”

Het dragen van een mondkapje tijdens de RMV Gorinchem is niet verplicht, wel wordt deze gratis beschikbaar gesteld aan iedereen die deze wenst te dragen.

Lees ook: Tevredenheid over agrarische vakbeurzen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback