Ga naar hoofdinhoud

Protix breidt managementteam uit

Foto: Protix

Protix heeft Barry Greyling aangesteld als corporate treasurer. Met de recente nieuwe aanstellingen van Jeroen van der Staay als chief growth officer en Anneke van de Geijn als chief commercial officer, is het managementteam nu compleet.

De drie sluiten zich aan bij het expertteam van Protix dat onder andere bestaat uit Bas Jürgens (chief operations officer), Stijn Harms (director projects & engineering), en Eric Schmitt (R&D director) die al jarenlang toegewijd zijn aan Protix en daarmee zorgen voor een stevig fundament op het gebied van operations en R&D.

Met het uitgebreide managementteam is Protix naar eigen zeggen grondig voorbereid op exponentiële, internationale groei in insecteningrediënten. “Al deze professionals samen hebben als doel de komende jaren nieuwe fabrieken te openen en de insectensector wereldwijd verder uit te bouwen”, zegt Kees Aarts, oprichter en directeur van Protix.  

Barry Greyling

Barry Greyling heeft meer dan 15 jaar ervaring in internationale corporate finance, bankieren en treasury, onder meer bij één van de ‘big four’ accountancybureaus. Hij is lid van het Chartered Institute for Securities and Investments, heeft een diploma in Management Accounting van het Chartered Institute of Management Accountants en is een gecertificeerd Professional Scrum Master.

Jeroen van der Staay

Jeroen van der Staay heeft ruime internationale ervaring als strategieconsultant, investment manager, marketing- en commercieel directeur, opgedaan binnen verschillende industrieën en over de gehele wereld.

Anneke van de Geijn

Anneke van de Geijn heeft een enorme staat van dienst in zowel de zakelijke als de consumenten-voedingssector. Zij bekleedde eerder posities als Global Marketing Director, Global Sales Director en Commercial Director voor grote divisies van een multinational.

Groeiende vraag

Er is een sterk momentum voor insecteningrediënten door de huidige problemen met de beschikbaarheid van grondstoffen en de noodzaak om duurzamer te produceren. “Wij bieden fabrikanten een oplossing op zowel duurzaamheid als leverzekerheid doordat onze productie lokaal en circulair is”, zegt Aarts.

Productie verhogen

“We bevinden ons nu in de spannende fase van het verder opvoeren van onze productie om aan de toenemende vraag te voldoen. Op basis van een solide plan investeren wij nu in een sterk management om de volgende stap te zetten op weg naar een krachtig en innovatief insectenbedrijf en een gezonde, bloeiende insectensector”, besluit de Protix-directeur.

Lees ook: Protix haalt 50 miljoen euro op voor internationale groei  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback