Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse Start-up wint duurzaamheid innovatieaward

PAWR is erkend voor hun milieuvriendelijke, hypoallergene en volledig uitgebalanceerde voeding voor honden. Foto: PAWR.

Het Nederlandse bedrijf PAWR heeft de Fressnapf Sustainability Innovation Award gewonnen tijdens de Fressnapf Innovation Awards in Düsseldorf. Deze Nederlandse Start-up in plantaardige hondenvoeding is opgericht door dierenarts en voedingsdeskundige, maar ook vader en dochter, Erik en Fia Luijerink.

PAWR is overtuigd van een frisse kijk op hondenvoeding, die zowel een gezondere levensstijl van honden als een duurzame planeet bevorderd.

Deze nieuwe kijk werd door de jury van de Fressnapf Innovation Awards beloond met een bekroning in de categorie Duurzaamheid. De jury heeft de producten van PAWR en de andere deelnemers volledig geanalyseerd.

PAWR

PAWR is door de jury erkend voor hun milieuvriendelijke, hypoallergene en volledig uitgebalanceerde voeding voor honden. Het bedrijf heeft de ecologische benadering omarmd door gebruik te maken van lokaal geproduceerde ingrediënten, volledig recyclebare verpakkingen en te produceren in Nederland, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Met meer dan 100 verkooppunten in Nederland wil PAWR de frisse kijk op hondenvoeding in de Nederlandse speciaalzaken verder uitdragen.

Foto: PAWR

Innovation Awards

De Fressnapf Innovation Awards brengt de meest innovatieve bedrijven uit de huisdierindustrie van 2023 samen. Dit evenement wordt georganiseerd door Fressnapf (Maxi zoo), Europa’s grootste dierenwinkelketen, en Nestlé Purina PetCare Europe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback