Ga naar hoofdinhoud

Nog weinig bekend over rauw, vers en gevriesdroogd hondenvoer

Minimaal bewerkte diervoeders zoals rauwe, verse, gevriesdroogde, aan de lucht gedroogde en minimaal gekookte recepten zijn populair geworden bij consumenten. Er is meer onderzoek nodig naar deze soorten hondenvoer, stelt James Templeman van Primal Pet Foods. Hij spreekt over dit onderwerp op Petfood Essentials 2023.

“Er is nog maar weinig onderzoek gedaan naar deze minimaal bewerkte dieten”, stelt Templeman. “Er is bijvoorbeeld wel onderzoek gedaan die een verbeterde verteerbaarheid van eiwitten en aminozuren in minimaal bewerkte voeding rapporteert, vergeleken met geëxtrudeerde diëten. Maar er is nog te weinig onderzoek naar de effecten die de verschillen in verteerbaarheid hebben op het dier.

Petfood Essentials en Petfood Forum

Petfood Essentials vindt plaats op 1 mei (in Missouri, VS) en richt zich deze editie op alternatieve petfooddiëten. Petfood Forum, dat op 2 mei begint, brengt professionals op het gebied van huisdiervoeding van over de hele wereld samen om te netwerken, ideeën uit te wisselen en zaken vooruit te helpen met elkaar en met de toonaangevende producenten en leveranciers van huisdiervoeding in de branche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback