Ga naar hoofdinhoud

Renske introduceert Golddust Heal Chhurpi

Foto: Renske Natuurlijke Diervoeding.

Renske Natuurlijke Diervoeding lanceert een nieuwe variant van hun product, de Golddust Heal Chhurpi. Deze innovatieve variant is speciaal ontworpen om het welzijn van honden te bevorderen.

De Golddust Heal Chhurpi-variant borduurt voort op de traditionele Chhurpi en integreert volgens het bedrijf geavanceerde formules en ingrediënten die specifiek zijn geselecteerd om gezondheidsvoordelen te bieden.

“Hierbij zijn de voordelen van de Golddust Heal supplementen en de Chhurpi samengevoegd: de natuurlijke eigenschappen van een Chhurpi gecombineerd met de kracht van verschillende kruiden uit de Golddust Heal supplementen.”

Drie varianten

De Golddust Heal Chhurpi-variant is er in drie verschillende varianten: Vacht & Huid, Spier & Gewricht en Gedrag. Deze Chhurpi’s bieden een scala aan voordelen, waaronder ondersteuning van het immuunsysteem, bevordering van de spijsvertering, verlichting van stress en het bevorderen van een gezonde huid.

Daarnaast zorgt het kauwen op een Chhurpi ervoor dat het gebit gezond blijft. De Golddust Heal Chhurpi is bovendien 100% natuurlijk, vegetarisch en gluten- en graanvrij. “Een deel van de opbrengst van onze Chhurpi’s wordt gedoneerd aan families in Nepal waar het recept vandaan komt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback