Hier vindt u een overzicht van alle informatie die exclusief voor de abonnees van De Molenaar is gepubliceerd. Heeft u geen abonnement? Bekijk dan hier de mogelijkheden. Heeft u wel een abonnement, log dan hier in of, indien u nog niet eerder ingelogd bent geweest, activeer dan hier eerst uw online account.

Premium

  • De Molenaar nr. 4 Jaargang 123 2020

    In het hart van De Molenaar 4, zit Petfood Magazine. Daarin onder andere een reportage over Hepromij, een terugblik op Anido 2020, een verhaal over geperst kattenvoeder en biologisch petfood. In De Molenaar onder andere een reportage over Vitafor, het veertigjarig jubileum van Koerhuis en… Lees verder →

  • De Molenaar nr. 3 Jaargang 123 2020

    In alweer het derde nummer van 2020 een grote verscheidenheid aan artikelen. In deze editie onder andere een verhaal over de nieuwe fabriek voor de Duitse coöperatie AgriV, een terugblik op de Bio-beurs, deze wordt steeds beter gevonden door voerleveranciers, een verhaal over voersupplementen op… Lees verder →

  • De Molenaar nr. 2 Jaargang 123 2020

    Editie 2 heeft als thema: Van het gas af. In dit nummer onder andere artikelen over efficiënter energiegebruik in diervoederfabrieken, een reportage over de klimaatcheck van zuivelcoöperatie Arla, een verhaal over het Franse technisch onderzoeksbureau Tecaliman dat onderzoek doet naar energieverbruik tijdens mengvoerproductieprocessen, en een… Lees verder →

  • De Molenaar nr. 1 Jaargang 123 2020

    In de eerste Molenaar van 2020 bieden we u weer een vertrouwde verscheidenheid aan artikelen. In dit nummer onder andere een reportage over de overname van Quartes door Agrifirm (België), een interview met inspecteur-generaal Rob van Lint (NVWA) over de integrale ketenanalyse diervoeder, een artikel… Lees verder →

  • De Molenaar nr. 17 jaargang 122 2019

    Het laatste nummer van dit jaar is traditiegetrouw extra dik. Circulariteit vormt de hoofdmoot in deze decembereditie. Naast vakinhoudelijke artikelen op zowel het gebied van diervoeding als op het gebied van techniek, ontbreekt ook de eindejaarspuzzel voor tijdens de feestdagen niet. In onze rubriek heden… Lees verder →

  • De Molenaar nr. 16 jaargang 122 2019

    De Molenaar nummer 16 heeft als thema: petfood. In het Petfood Magazine onder meer artikelen over het verwaarden van dierlijke bijproducten, een terugblik op de Dibevo Vakbeurs, Xylose in petfood en een kijkje in de keuken bij Vobra. In De Molenaar onder andere artikelen over… Lees verder →

  • De Molenaar nr. 15 jaargang 122 2019

    In De Molenaar nr. 15 wordt naar aanleiding van verschillende bijeenkomsten ingegaan op eiwittransitie. De zoektocht naar nieuwe, meer plantaardige eiwitbronnen ter vervanging van de traditionele eiwitten in feed en food gaat verder en heeft invloed op hoe het voedselsysteem wordt vormgegeven. Naast dit onderwerp… Lees verder →

  • De Molenaar nr. 14 jaargang 122 2019

    De Molenaar 14 heeft als thema natte bijproducten. In dit nummer onder andere een reportage over de eiwitrijke bijproducten van Protiwanze, artikelen over nutritionele ontwikkelingen en algemene trends op het gebied van (natte) bijproducten, een nieuw autobeladingssysteem bij de Agrifirm rundveevoerfabriek in Oss, en een… Lees verder →

  • De Molenaar nr. 13 jaargang 122 2019

    In de dertiende editie van De Molenaar zit editie 3 van Petfood Magazine. In deze editie onder meer een artikel over lood in petfood, sorteeroplossingen voor petfood en de nieuwe opleiding Paard en Gezelschapsdieren. In De Molenaar onder andere aandacht voor de rol van de… Lees verder →

  • De Molenaar nr. 12 jaargang 122 2019

    In De Molenaar nr. 12 aandacht voor de discussie rondom gene-editing en de techniek Cripr-Cas. De technologie biedt mogelijkheden de genetische potentie van gewassen en dieren versneld beschikbaar te maken, zonder daarbij organisme-vreemd DNA in te zetten. Een vooruitgang ten opzichte van bestaande gmo-technieken. Is… Lees verder →