Steekwoord archief: Lallemand Animal Nutrition

  • Study on live yeast as rumen modifier

    Blagnac (France) –During the Annual Congress on Ruminant Research organized in Paris a study on ruminant diet modelling conducted by Lallemand Animal Nutrition in partnership with Toulouse Agricultural College (Toulouse, France) was presented. This study aimed at integrating the effects of ruminant specific live yeast… Lees verder →

  • Lallemand partner in onderzoek zeeluis

    Lallemand Animal Nutrition is partner in een onderzoeksproject naar zeeluis bij zalmproductie. Het onderzoek wordt geleid door de universiteiten van Plymouth en Chili. Zeeluist kost de Chileense zalmhouderij 113 miljoen euro per jaar (behandelkosten en productieverlies). Daarnaast vormt het een risico voor de voedselveiligheid. Effecten… Lees verder →

  • copper levels

    New insights on antioxidant and probiotics in swine

    Blagnac (France)  – New insights on antioxidant and probiotics use n swine management were presented by Lallemand Animal Nutrition at the IPVS congres held in Ireland in June. Three new studies on swine nutrition and welfare were presented by Lallemand Animal Nutrition at the International… Lees verder →

  • pig data

    Probiotische gist verbetert voerinname zeugen

    Resultaten van een meta-analyse laten bij zeugen zeugen die S. cerevisiae boulardii CNCM I-1079 krijgen bijgevoerd een hogere voerinname zien. De resultaten zullen worden gepresenteerd tijdens de International Processing and Production Expo (IPPE) in Atlanta, op 26 januari. Microbiota De meta-analyse toont de resultaten van… Lees verder →

  • Levucell improves sow’s feed intake

    Blagnac (France) – Results of a meta-analysis show that probiotic yeast Saccharomyces cerevisiae boulardii CNCM I-1079 (Levucell), helps increase sow feed intake during lactation. Probiotic effect The study was presented by Lallemand Animal Nutrition at the American Dairy Science Association (ADSA) and American Society of… Lees verder →

  • vrijhandelsverdragen

    Lallemand presents poultry nutrition studies

    Blagnac, France ‒ Lallemand Animal Nutrition presented the latest research in poultry nutrition and probiotics applications through a poster and oral presentation at the 11th Poultry Research Days. Mode of action The first study presented was conducted by Lallemand Animal Nutrition R&D team in partnership… Lees verder →

  • Bactocell Drink geautoriseerd

    Lallemand Animal Nutrition deelt mee dat de melkzuurbacterie Pediococcus acidilactici MA 18/5M is geautoriseerd door de Europese Commissie voor het gebruik in drinkwater voor gespeende biggen, varkens, leghennen en vleeskuikens (No 413/2013). De wateroplosbare formulering van deze probiotica is nu verkrijgbaar onder de merknaam Bactocell… Lees verder →

  • dierwelzijn

    Positief advies voor Bactocell Drink

    De probiotische bacteriestam Pediococcus acidilactici MA 18/5M van Lallemand Animal Nutrition heeft een positief wetenschappelijk advies ontvangen van Feedap (panel voor additieven en producten of stoffen toegepast in diervoeding) voor gebruik in drinkwater voor gespeende biggen, varkens voor de mesterij, legkippen en mestkippen. Wanneer het… Lees verder →

  • Nieuwe website Lallemand Animal Nutrition

    Lallemand Animal Nutrition presenteert een nieuwe website die de bedrijfsmissie illustreert: een wereldwijde leverancier van gisten en bacterieproducten voor de diervoederindustrie. De nieuwe site lallemandanimalnutrition.com heeft een verbeterde gebruiksvriendelijkheid, meent het bedrijf. De website is ingedeeld in de categorieën herkauwers, foerage, varkens, gevogelte, aquacultuur en… Lees verder →