Nieuws

VIDO nieuwe partner GMP+  

waste framework

GMP+ International verwelkomt een nieuwe partner, de ‘Vereniging voedingsmiddelen in diervoeder overleg’ (VIDO). VIDO behartigt de belangen van de verwerkingsbedrijven van voormalige voedingsmiddelen met voedermiddel als bestemming. VIDO is de 34e partner van GMP+ International.

Op dit moment vertegenwoordigt VIDO 6 verwerkingsbedrijven van voormalige voedingsmiddelen en meer dan 90% van de markt voor voormalige voedingsmiddelen in Nederland. De leden van VIDO hebben ervaring in de valorisatie van verpakte en onverpakte bijproducten van de banketbakkerij-, bakkerij-, voedselverwerking- en zuivelindustrie tot veilige, goed verteerbare en smakelijke diervoederproducten. VIDO-leden willen een duurzame oplossing bieden aan voedselproducenten in hun doelstelling om voedselverspilling te verminderen.

Binnen VIDO wisselen de leden informatie en kennis uit over aspecten die te maken hebben met veilig diervoeder & voedsel en juridische zaken. VIDO is lid van de Europese organisatie EFFPA, ‘the European Former Foodstuff Processors Association.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *