Ga naar hoofdinhoud

Alltech neemt Lienert Australia over

Als onderdeel van de strategie om de ondersteuning van de landbouw op locaal niveau te versterken, verwelkomt wereldmarktleider in diervoeding Alltech met trots Lienert Australia, een toonaangevende Australische premix producent en leverancier van voederbestanddelen. De overname van Lienert Australia heeft de volledige steun van beide bedrijven en is gebouwd op twee decennia van vriendschap en zakelijk partnerschap.

Toewijding

Alltech heeft alle aandelen van Lienert Australia gekocht van de Lienert familie. Deze zet vergroot de samenwerking met Lienert op lange termijn in het leveren van grotere on-farm ondersteuning aan Australische boeren, zodat hu activiteiten efficiënter, winstgeverder en duurzamer kunnen maken. Beide bedrijven zijn vooral toegewijd aan klanten in de gehele voedselketen, onder andere door boeren te voorzien van op maat gemaakte oplossingen en lokale ondersteuning aangezien zij de verantwoordelijkheid hebben over het voedsel van de bevolking.

Meer dan 40 jaar ervaring

Zowel Lienert Australia als Alltech zijn familiebedrijven, toegewijd aan het vinden van nutritionele oplossingen voor de landbouw-en voedingsindustrie. Al meer dan 40 jaar fabriceert, distribueert en levert Lienert Australia ingrediënten, supplementen en voedingsadviezen aan de vee-en voederindustrie in Australie, Nieuw Zeeland en de Filippijnen. Hun klanten variëren van kleine familiebedrijven tot geïntegreerde activiteiten en commerciële veevoederfabrieken.

Samenwerken

“De invloed van Australië op de voedselketen gaat verder dan de geografische grenzen, en de overname van Lienert Australia benadrukt Alltech’s inzet voor een sterke en duurzame landbouw en de voedselkwaliteit en veiligheid in de gehele Azië Pacific regio op lange termijn”, aldus Dr. Pearse Lyons, directeur en grondlegger van Altech. “De overname van Lienert Australia zullen de bedrijven in staat stellen om samen te werken aan het onderzoek, de productie en de distributie, en het versterken van hun vermogen om boeren en leden van de voedselketen van de nieuwste natuurlijke, voedings-technologie te voorzien.” Het distributiekanaal van Lienert Australia omvat de meeste agrarische regio’s van Australie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback