Ga naar hoofdinhoud

Bas Alblas verlaat VION

VION wijzigt met ingang van 1 juli 2009 de aansturing van haar Foodactiviteiten in Nederland. Vanaf die datum ligt de verantwoordelijkheid bij RvB-lid Peter Beckers. Deze aanpassing sluit aan op de eerder gecommuniceerde wijzigingen in de Raad van Bestuur per 31 december 2009. Peter Beckers neemt per 1 juli 2009 het voorzitterschap van de directie van VION Food Netherlands van Bas Alblas over. Bas Alblas heeft besloten zijn carrière buiten VION voort te zetten.

VION kondigde al eerder aan dat per 31 december 2009 Uwe Tillmann de functie gaat vervullen van CEO en bestuursvoorzitter, Ton Vernaus van CFO, en Dirk Kloosterboer van vice voorzitter en COO van VION Ingredients. VION zet een verdere stap in de aansturing van de Foodactiviteiten door deze in handen te leggen van de COO's Ton Christiaanse en Peter Beckers. Ton Christiaanse blijft verantwoordelijk voor VION Food UK en Peter Beckers krijgt de verantwoordelijkheid voor VION Food Netherlands, Germany en International.

Director Operations Food Maarten Kusters treedt toe tot het directieteam van VION Food Netherlands ter ondersteuning van Peter Beckers in zijn verantwoordelijkheid voor de Business Unit Fresh Meat Netherlands.

Met deze aanpassingen zijn de verantwoordelijkheden voor de kernactiviteiten Food en Ingredients binnen de nieuwe samenstelling van de Raad van Bestuur verankerd. Dit nieuwe aansturingsmodel waarborgt een efficiente en effectieve doorvertaling van de strategische ambities van VION naar haar businessactiviteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback