Ga naar hoofdinhoud

De Heus doet overnames in Vietnam

De Heus heeft twee lokale spelers in de Vietnamese diervoedermarkt overgenomen. Het betreft de bedrijven Indochine Feeds en PG Richfarm. Indochine Feeds is 60 kilometer ten noorden van Ho Chi Minh Stad gevestigd. PG Richfarm is gevestigd in Haiphong. De twee bedrijven hebben een gezamenlijke productiecapaciteit van 120.000 ton per jaar en liggen op strategisch gunstige locaties in de Vietnamese markt. De activiteiten worden met elkaar geïntegreerd en gaan verder onder de naam De Heus Vietnam LLC.

Momenteel is De Heus bezig de activiteiten te stroomlijnen en met behulp van Nederlandse kennis te moderniseren. De Heus Vietnam LLC zal zich gaan richten op deze interessante, snel groeiende lokale markt. De activiteiten in mengvoeders en premixen zal zich met name richten op varkens, vleeskuikens, leg en eenden.

De Heus was nog niet actief in Vietnam. De overnames passen in de internationale groeistrategie van het bedrijf. Hierbij wordt gefocust op lokale aanwezigheid en het realiseren van groei in markten met een sterke focus op het gebied van (intensieve) veehouderij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback