Ga naar hoofdinhoud

Victam: Prima eerste beursdag

De eerste dag van Victam is naar tevredenheid verlopen. Foto: Carolien Makkink.

Victam International kijkt terug op een prima eerste beursdag. Dat laat Victam-directeur Sebas van den Ende aan het begin van de tweede beursdag weten.

“Het is nu natuurlijk nog te vroeg om een volledige conclusie over deze editie te trekken, maar tot nu toe zijn we tevreden”, zegt Van den Ende. Nadat de laatste editie in 2019 in Keulen werd gehouden, is het evenement in Jaarbeurs Utrecht weer terug op het oude honk. “Het is goed om hier weer terug te zijn, en ik kan nu op de fiets naar de beurs”, grapt de Victam-directeur.

China

Vanwege strenge coronabeperkingen in China is het aandeel bezoekers en standhouders uit dat land logischerwijs beperkt. “Er staan twee bedrijven uit China op de vloer, maar zonder apparatuur. Het lukte ze simpelweg niet om de machines hiernaartoe te halen. Daar doe je niks aan.”

Van den Ende constateert dat bezoekers en standhouders blij zijn elkaar weer fysiek te kunnen treffen. “Het is vanwege de coronamaatregelen lange tijd spannend geweest of de beurs überhaupt door kon gaan. Dat we het nu als vanouds kunnen organiseren is fantastisch.”

Lees ook: Victam en VIV bundelen krachten ook in Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback