Ga naar hoofdinhoud

Energique nieuwe partner van Voff Premium Pet Food

Foto: Energique

Energique, een Nederlandse fabrikant van rauw honden- en kattenvoer, is overgenomen door Voff Premium Pet Food uit Zweden.

Karel Nijholt en Esmae Minne hebben Energique in 2015 overgenomen van de oprichters en Energique uitgebouwd tot het bedrijf dat het nu is.

Rauw voer markt

Voortgezet in de filosofie van de oprichters, hebben Esmae en Karel met Energique naar eigen zeggen een unieke positie in de internationale rauw voer markt verkregen. Met de nodige zorgvuldigheid is Voff uitgekozen om de nieuwe partner van Energique te zijn.

Nieuw management

De leiding van Energique is inmiddels overgenomen door Jan Fokko Nijdam die als Managing Director samen met het Energique team en Voff het bedrijf voortzet. Samen met het team waarborgt hij de oorspronkelijke filosofie en hoge kwaliteitsstandaard voor nu en de toekomst. Jan Fokko heeft als leidinggevende een ruime ervaring in diverse sectoren.

Voff

Sinds de oprichting in 2014 is Voff zijn portfolio in heel Europa blijven versterken en bestaat het vandaag de dag uit negen sterke hoofdmerken die in heel Europa worden verkocht. Met de overname betreedt Voff voor het eerst de Nederlandse markt.

Voff gelooft in natuurlijke, premium huisdiervoedingsproducten en verkoopt een breed scala aan producten – van rauw huisdiervoer (BARF) tot natuurlijke, lucht gedroogde traktaties, huisdiersupplementen en vogelvoer van hoge kwaliteit – via verschillende kanalen, offline en online. Het hoofdkantoor van Voff bevindt zich in Stockholm, Zweden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback