Nieuws
BabyCorn milled kan worden toegevoegd aan voerformuleringen voor jonge dieren.

Limagrain Ingredients introduceert PRESCO BabyCorn milled ORG, een functioneel meel op basis van biologische, Europese mais. De gehele maiskorrel wordt gepoft volgens een in Europa uniek proces genaamd PRESCO, dat staat voor Pressure Cooking, meldt Limagrain. Vervolgens wordt het product vermalen.

Hoge voeropname

Dankzij het PRESCO-proces krijgt BabyCorn milled ORG een verbeterde en unieke geur en smaak. Daardoor kan het worden ingezet in biologische voerformules en zorgt het voor een hoge voeropname, vooral bij jonge dieren (o.a. biggen), aldus Limagrain.

Hogere verteerbaarheid

Het PRESCO-proces zou eveneens leiden tot de hoogste ontsluitingsgraad van het zetmeel, resulterend in een hoge verteerbaarheid rondom het spenen. Daardoor kan het jonge dier snel over de benodigde energie beschikken en verloopt de overgang van melk naar vast voer vlot.

BabyCorn milled ORG is volledig natuurlijk en heeft naast een hoog verteerbaar zetmeelgehalte, alle voordelen van maïs, inclusief een hoog gehalte aan vetten, vezels en mineralen (kalium, fosfor, magnesium, enz.), meldt Limagrain.

BabyCorn milled ORG kan worden toegevoegd aan elke voerformulering in de biologische dierhouderij: biggen, maar ook kalveren en andere diersoorten.

Lees ook: Unicorn wordt Limagrain Ingredients

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.