Ga naar hoofdinhoud

‘Voer- en stikstofefficiëntie is verder te verbeteren’

Premium
De carbon footprint per kilo melk of vlees wordt voor een groot deel bepaald door de rantsoensamenstelling.

De veehouderij in Nederland en België is al duurzaam, maar het kan nog duurzamer. Dat was de kernboodschap tijdens een rundveeseminar, georganiseerd door Kemin Europa. Via het voer en goed management is er nog veel mogelijk. Onder meer door een nauwkeurigere aminozurenformulering en meer aandacht voor diergezondheid.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van De Molenaar.

Premium abonnement

Voor slechts 5,45 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Eén reactie op “‘Voer- en stikstofefficiëntie is verder te verbeteren’

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Mis geen enkel nieuws uit de diervoederindustrie