Ga naar hoofdinhoud

Adifo Software wordt Bestmix Software

Bestmix Software is de nieuwe naam voor automatiseringsbedrijf Adifo Software. Alle merken van de onderneming zullen voortaan verder gaan onder de Bestmix-naam.

Analyse

Adifo Software is gevestigd in het Belgische Maldegem. Het bedrijf is al bijna vijftig jaar gespecialiseerd in softwaretoepassingen voor de diervoederindustrie en voedingsmiddelensector. “Recent hebben we een marktanalyse uitgevoerd. Hiervoor hebben we onze klanten geconsulteerd en ook de markt bestudeerd. Op basis van ons onderzoek hebben we besloten dat het rebranding van onze activiteiten een passende stap is”, aldus de softwareleverancier.

Bestmix

Een nieuwe naam werd gevonden in Bestmix, de naam die nauw verbonden is met een van de producten die Adifo in de markt zet. Vanaf nu zullen alle producten en diensten die merknaam dragen. “Daarmee worden al onze producten onder één vlag gebracht.”

Software

De Bestmix software blijft de trouwe basis waarop relaties kunnen bouwen, verzekert het bedrijf. “Ons team, onze diensten en onze service blijven zoals men dat van ons gewend is.”

Optimaliseren

Adifo Software werd in 1974 opgericht. Het bedrijf ontwikkelde zich tot een specialist in formulatiesoftware, Quality datamanagement, rantsoenberekeningen, cloud-diensten en ERP. “Inmiddels hebben we meer dan duizend klanten verspreid over zestig landen in de wereld die onze software toepassen.” Ook onder de nieuwe naam Bestmix blijft de onderneming bouwen aan het optimaliseren van recepten voor diervoeders en voeding.

Leestip: Eerste steen gelegd voor nieuwbouw Adifo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback