Ga naar hoofdinhoud

Caroline van der Plas te gast bij Vitelia Masterclass

Caroline van der Plas is te gast bij de Masterclass van Vitelia.

Vitelia organiseert woensdag 13 juli haar Masterclass voor jongvolwassenen. Na twee coronajaren wordt deze editie weer als fysieke bijeenkomst georganiseerd. De agrarische coöperatie grijpt die kans meteen aan om dit jaar een vernieuwde insteek te kiezen, namelijk in College Tour setting.

Te gast dit jaar is Caroline van der Plas. Binnen de huidige politieke stikstofdiscussies in den Haag is Van der Plas vrijwel dagelijks op de nationale televisie te zien.

Aanleiding

“Vraag een willekeurige jongvolwassene, met interesse in de agrarische sector, naar zijn of haar grootste zorg van dit moment. Dan krijg je overal hetzelfde antwoord: Is er over een paar jaar nog wel een agrarische sector?”, zegt Edward Smedts.

Smedts is commercieel manager bij Vitelia Voeders en is mede verantwoordelijk voor de jaarlijkse invulling van de Masterclass ‘Boeren met toekomst’. “De zorg die leeft bij deze jongeren is een pijnlijk maar zeer actueel onderwerp. Aan ons de belangrijke taak om dit bespreekbaar te maken.
Het format van College Tour sprak ons daarbij erg aan. Zo geef je niet alleen je gast een hoofdrol, maar geef je ook onze jonge doelgroep een belangrijke stem in dit thema”, besluit Smedts.

Aanmelding

Deelnemers kunnen naast hun aanmelding in het formulier ook een belangrijke vraag voor Caroline kenbaar maken. De organisatie zal uit alle ingestuurde vragen een selectie maken en deze aan bod laten komen. Overige vragen kunnen live tijdens de College Tour sessie gesteld worden door de aanwezige deelnemers.

Vitelia nodigt alle jongvolwassenen met affiniteit voor de agrarische sector uit om zich aan te melden voor de Masterclass. Enige voorwaarde is dat de deelnemer tussen de 16 en 30 jaar oud is.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden op de website van Vitelia Voeders.

Lees ook: Online masterclass voor jong agrarisch talent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback