Ga naar hoofdinhoud

‘Veehouders redelijk tevreden over voeradviseur’

Veehouders zijn (redelijk) tevreden over de voeradviseur. Het minst tevreden is men over de samenwerking tussen voeradviseur en dierenarts. Dit blijkt uit de nog lopende online VoerMonitor van agrarisch onderzoeksbureau Geelen Consultancy uit Wageningen.

Op dit moment hebben al zo’n 1300 veehouders deelgenomen aan De VoerMonitor, een onafhankelijk onderzoek om na te gaan hoe tevreden de veehouders zijn over de voerleveranciers. In de VoerMonitor beoordelen veehouders hun eigen voerleverancier op het gebied van voeders, bedrijfsbegeleiding en voerprijzen.

Dienstverlening

De VoerMonitor geeft volgens het onderzoeksbureau een goed beeld hoe de afzonderlijke voerleveranciers presteren en wat beter kan, met als uiteindelijke doel de veehouders (nog) beter van dienst te kunnen zijn. 

Verschillen

Uit de nog lopende VoerMonitor blijkt dat er veel significante verschillen te onderscheiden zijn tussen de afzonderlijke voerleveranciers. Het is volgens Geelen Consultancy daarom van belang dat zoveel mogelijk veehouders deelnemen aan de VoerMonitor om een zo goed mogelijk beeld te krijgen per voerleverancier.

Laatste kans

Veehouders die nog niet hebben deelgenomen aan de online VoerMonitor ontvangen op donderdag 23 en/of vrijdag 24 april een laatste uitnodiging via de e-mail om alsnog deel te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback