Ga naar hoofdinhoud

Website Duitse branchevereniging DVT vernieuwd

De Duitse branchevereniging DVT heeft de website in een nieuw jasje gestoken.

Deutscher Verband Tiernahrung (DVT) heeft de website vernieuwd. Het digitale platform van de Duitse branchevereniging biedt overzichtelijke informatie via een eigentijdse en gebruiksvriendelijke structuur.

De DVT-website bundelt informatie over alle aspecten van de diervoederindustrie en diervoeding. De navigatiestructuur gestroomlijnd en de website is toegankelijker op mobiele apparaten. Naast de gebruikelijke informatie over de vereniging en het meest recente nieuws, biedt de website ook informatie over de diervoederindustrie. Basisinformatie over de industrie, maar ook kerngegevens en informatie over mensen die werkzaam zijn in de branche. Ook het gebied voor verenigingsleden is geherstructureerd om de duidelijkheid en toegankelijkheid te vergroten.

Feiten

De branchevereniging heeft bovendien het informatieaanbod op www.futterfakten.de uitgebreid. Deze website biedt basisinformatie over de diervoedersector. Veel gestelde vragen over de branche worden in heldere en begrijpelijke taal beantwoord.

Lees ook: DVT: veevoeding belangrijk in kringloop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback