Ga naar hoofdinhoud

Eerste prijs New@Anido naar Edgar & Cooper

Op zondag 4 september werden de New@Anido-awards uitgereikt. De eerste prijs voor voeding ging, net als enkele jaren geleden, naar de Edgar & Cooper Cat Range van 4 Healthy Pets uit Kortrijk. Het is een assortiment speciaal gecreëerd voor katten, volledig gebaseerd op vers vlees en natuurlijke kruiden. Er is een gamma verschillende texturen beschikbaar. Ook de koolstofuitstoot van de ingrediënten is verminderd en er werd overgeschakeld op recycleerbare papieren verpakking.

Tweede en derde prijs

Van Der Basch Trading uit het Nederlandse Ridderkerk sleepte de tweede prijs in de wacht met zijn gamma Smookies: ambachtelijk gemaakte koekjes met ingrediënten als vers fruit, echt vlees en granen. De derde prijs voor voeding ging eveneens naar een Nederlands bedrijf: PAWR voor zijn gamma plantaardige complete voeding (Golden Glow, Beet Booster en Green Glory). Erik Luierink (veearts) en dochter Fia hebben daarmee een complete plantaardige voeding voor honden ontwikkeld, met lokale grondstoffen. Ze zijn verpakt in een volledig recycleerbare verpakking.

Ook in de derde New@Anido-categorie, ‘Natural & sustainable’, viel een petfoodfabrikant in de prijzen, namelijk Sustainable Petfood met zijn gamma Gutsy. Het gaat om eiwitrijk hondenvoer op basis van insecten (meelworm) en kip, gelanceerd door twee studenten aan de universiteit van Gent.

Lees meer over de Anido in Petfood Magazine nummer 3 (als katern van De Molenaar nummer 13)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback