Ga naar hoofdinhoud

Sanimed lanceert nieuwe hondenbrok voor gezond gebit

De brokken zijn ontwikkeld om de mondgezondheid van honden te verbeteren en tandproblemen te verminderen. Foto: Sanimed.

Sanimed, een merk van Vobra Special Petfoods, lanceert de nieuwste voedingsoplossing binnen haar assortiment: speciale brokken gericht op het behoud van een gezond gebit bij volwassen en senior honden van alle rassen.

Deze brokken zijn ontwikkeld om de mondgezondheid van honden te verbeteren en tandproblemen te verminderen.

Innovatieve formule

De nieuwe hondenbrokken bevatten volgens de fabrikant een unieke combinatie van ingrediënten die helpen bij het voorkomen van tandplak en tandsteen. Daarbij zijn de brokken ontworpen met een speciale textuur, waarbij het volledige tandoppervlak tijdens het kauwen wordt bedekt, het tandvlees gestimuleerd en een betere doorbloeding wordt bevorderd.

Bovendien draagt het bij aan een verhoogde speekselproductie, wat een natuurlijke antimicrobiële werking heeft. Deze aanpak helpt niet alleen bij het verminderen van tandplak, maar draagt dus ook bij aan een frisse adem en algemene mondgezondheid.

Deskundigheid

Deze formule is ontwikkeld door eigen diergeneeskundigen en diervoedingsdeskundigen. Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatige consumptie leidt tot een aanzienlijke vermindering van tandplak en tandsteen, waardoor het risico op tandheelkundige aandoeningen zoals gingivitis en parodontitis wordt verminderd.

Gezonde voeding

Naast de gebitsverzorgende voordelen, bieden de hondenbrokken volgens de fabrikant een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen en senior honden van alle rassen. De Dental brokken zijn rijk aan essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die bijdragen aan de algehele gezondheid en vitaliteit van de hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief