Ga naar hoofdinhoud

Vernieuwde look en feel voor Zoomark 2025

Foto: Zoomark

Met de editie van 2023 nog vers in het geheugen, focust de organisatie achter Zoomark zich alweer op de volgende editie. De beurs die van 5 tot en met 7 mei 2025 opnieuw plaatsvindt in het Italiaanse Bologna, krijgt een nieuw jasje. Daarnaast wordt het evenement groter dan ooit tevoren.

De nieuwe slogan – Bigger and Bolder – benadrukt het doel van Zoomark om groter te zijn dan ooit tevoren, daarmee wordt gedoeld op de tentoonstellingsruimte, het aantal stands en het aantal internationale bezoekers maar ook ambitieuzer in zijn projecten en doelstellingen: een uitnodiging richting alle B2B-professionals in de huisdierenindustrie om ook hun best te doen.

Daarnaast zal de editie van 2025 volgens de organisatie een groot aantal bijzondere projecten, evenementen en verdieping bevatten.

Nieuw imago, huisdier centraal

Zoomark presenteert een nieuwe koers voor de komende editie, met nieuwe kleuren, een nieuwe toon en een nieuwe slogan. Het nieuwe imago van de show communiceert deze zeer eenvoudige, uiterst belangrijke boodschap: huisdieren, en hun behoeften en eisen staan centraal in Zoomark 2025.

Het nieuwe concept, volgens de organisatie overgebracht in een visuele identiteit gebaseerd op meerdere elementen, in een opzettelijk eenvoudige maar toch zeer impactvolle stijl, plaatst de schijnwerpers stevig op honden, katten, vogels, vissen, knaagdieren en meer.

Fris en speels

De toon is speels, fris en ultramodern, want dat is waar het bij Zoomark om draait: een essentieel B2B-evenement dus dynamisch, levendig en vooruitstrevend. Daarbij werkt het samen met de fabrikanten, distributeurs, inkopers en gespecialiseerde winkeliers van over de hele wereld die al 21 edities deel uitmaken van het evenement.

Het vernieuwde concept met haar nieuwe uitingen is duidelijk terug te vinden in zowel de virtuele wereld op de vernieuwde website www.zoomark.it en op alle sociale media van Zoomark, evenals in de echte wereld, in de hallen van BolognaFiere, van 5 tot 7 mei 2025.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback