Ga naar hoofdinhoud

Duynie maakt vloeibaar voeren makkelijker met huurcontainers (+video)

De 6e video uit de Nevedi-videoreeks ‘Duurzame innovaties in de diervoederindustrie’ gaat over Duynie Feed. Duynie richt zich op het circulair verwaarden van plantaardige co-producten van levensmiddelenbedrijven en producenten van biobrandstoffen.

Huurcontainer

De huurcontainerservice is hun nieuwste innovatie. Duynie biedt hiermee melkveehouders de mogelijkheid op een laagdrempelige manier kennis te maken met de voordelen van duurzaam vloeibaar voeren. Een veehouder hoeft dan nog niet gelijk een investering in een nieuwe silo te doen, maar kan eerst in een proefperiode ervaren of vloeibaar voeren past bij zijn of haar bedrijfsvoering. De drempel voor het inzetten van circulaire diervoeders wordt hiermee verlaagd. Wil je weten hoe zij dat doen?

Duurzame innovaties uit de diervoedersector

In 2022 is Nevedi gestart met het uitlichten van inspirerende voorbeelden uit de diervoedersector. Nevedi wil aantoonbaar duurzaam zijn én een bijdrage leveren aan de ambitieuze doelen voor klimaat, circulariteit en biodiversiteit. Innovatie vormt hierbij het sleutelwoord. De Nederlandse diervoerbedrijven ondernemen stappen op dit gebied en nemen hier wereldwijd een koploperspositie in. Tal van projecten en aanpassingen vinden plaats in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Eerdere video’s

Tags: Nevedi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback